Over OnsWe wonen net buiten het dorp Salzbergen in Duitsland, vlakbij de Nederlandse grens

Mijn eerste hond was een Duitse herder van het dierenwelzijn. Kadim was 8 jaar oud toen we hem kregen en heel gehoorzaam. Mijn moeder en ik brachten 6 prachtige jaren met hem door totdat we hem moesten laten gaan. Hij was een geweldige eerste hond en ik denk nog steeds vaak aan hem.

Terrier Sam kwam twee jaar later ... Ik heb geen hond gezocht, maar Sam heeft me gevonden. Hij was slechts 1,5 jaar oud en werd doorgegeven van de ene bron naar de andere. Hij had 5 vorige eigenaren. Dus heb ik hem geadopteerd. Sam is altijd een moeilijke hond geweest. Hij had een taak nodig, dus we begonnen aan wendbaarheid. Ik heb veel geleerd met Sam. Geduld en gevolg waren geen vreemde woorden Meer.

Sam was inmiddels 7 jaar oud en ik wilde een tweede hond hebben. Over Agility Sport Ik ontmoette Manchester Terrier en verschillende fokkers. Ik werd meteen verliefd op dit ras.

Sputnik was de eerste hond die ik kon vergezellen sinds mijn puppy. Het is zo leuk om een kleine wervelwind te zien en je de alledaagse dingen te laten zien. Ik ben erg blij dat mijn twee mannen elkaar zo goed begrijpen en wens mij veel tijd met hen.